PONUDBA ZA TURIZEM

V ekipi Foxboutique radi širimo veselje, zato se je med našimi dejavnostmi našla tudi ponudba za turizem. Naša želja je, da z unikatnimi trajnostnimi izdelki vdahnemo življenje tudi lokalnim okoljem z moderno noto. Dovolj je plastičnih obeskov in neizvirnih razglednic – ponujamo vam izdelke iz kakovostnih naravnih materialov, ki jih krasijo edinstveni motivi!

Morda vas prepričajo naši polaroidi,  pisani magneti, ali pa skodelice iz emajla in keramike – vabimo vas k ogledu že obstoječe ponudbe, ki vas lahko navdihne k skupnemu ustvarjanju.

Za vas lahko razvijemo popolnoma nove produkte ali grafične podobe krajev in znamenitosti, ali pa v sodelovanju razvijemo podobo po vaši meri. Fox ponudba za turizem je lahko prav tisti košček sestavljanke, ki bo vašim obiskovalcem pričarala krasne spomine! Za več informacij nam pišite in si oglejte primer uspešno izvedene kampanje za Posavski muzej Brežice ter kolekcijo, ki smo jo pripravili za obiskovalce Ljubljane.

PONUDBA ZA PODJETJA

Tudi za sodelavce in poslovne partnerje bodo takšna darila izstopala iz povprečja. Nič več navadnih pisal, blokcev in dežnikov, ki se skorajda ne razlikujejo drug od drugega! Svojim partnerjem in skupnosti raje podarite personalizirana in drugačna poslovna darila. Še posebej smo ponosni na trajnostni vidik naših daril, ki lahko še toliko bolj razveseli prejemnika. Če se varovanje okolja znajde tudi med vašimi načeli, nas kontaktirajte in skupaj lahko napišemo krasno zgodbo.

Za več informacij o personalizaciji, veleprodajnih cenah in možnostih izdelave nam pišite.