KOLOFON

Namen spletne strani

Spletna stran je namenjena nakupu izdelkov za dom in darila. Poleg tega spletna stran nudi informacije o izdelkih in materialih iz katerih so narejeni. Obiskovalce informira o ekologiji, zmanjšanju odpadkov in porabi plastike, idejah za darila in ureditvi doma.

Vsebina spletne strani se osvežuje dinamično.

Uredništvo

Spletne vsebine so pripravili zaposleni v PE Foxboutique pod vodstvom Tamare Žarn, vodje spletne trgovine Foxboutique, ki deluje kot del podjetja Reklame Žarn, Franci Žarn s.p. (v nadaljevanju Reklame Žarn).

Pravica uporabe

Avtorske in sorodne pravice za oblikovanje in programsko kodo spletne predstavitve ter za gradivo, ki je bilo uporabljeno pri pripravi vsebine in pri izdelavi spletne predstavitve, so urejene s pogodbo med naročnikom in izvajalcem in so zaščitene v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 21-958/1995).

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navaden Foxboutique, na vsaki fotografiji pa naveden avtor.

Prevzemanje odgovornosti

Zaposleni v PE Foxboutique si pridržujejo pravico, da kadarkoli na poljuben način spremenijo vsebino spletne strani, brez pojasnjevanja in predhodnega opozorila.

Nobena pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informaciji in izdelkov ali za kakršnekoli pomanjkljivosti v vsebini spletne strani.

Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen, če je to posebej navedeno. Spletno mesto Foxboutique lahko vsebuje tudi povezave do spletišč drugih fizičnih in pravnih oseb. Foxboutique ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Vsebina izjave o prevzemanju odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

Varstvo podatkov

Vse o zasebnosti in varstvu podatkov si lahko preberete tukaj (link na Pravilnik o zasebnosti).

Datum objave spletnega mesta:

2019

Odgovorna oseba:

Tamara Žarn

Izvajalec:

Reklame Žarn, Franci Žarn s.p.

Programiranje:

SP Coding, Gregor Pavuna s.p.

Grafična podoba:

Sara Železnik, Tamara Žarn – Reklame Žarn