Naši izdelki praznujejo dejanje podarjanja daril, kreativnost, barvito vsakodnevno življenje in dom. Ekipa Foxboutique črpa navdih od vas, za vas; in izdeluje unikatne ter uporabne izdelke, ki vas vabijo, da svet gledate iz zabavne perspektive. Fox zgodba se prične in konča pri trajnostnem – prav vsak vidik naših izdelkov je okolju in ljudem prijazen.

Naše poslanstvo je torej, da ustvarjamo darila, ki so prijazna do okolja in edinstvena. Nove ekološke in inovativne naravne materiale za izdelke iščemo v Sloveniji, Evropi in če ne gre drugače – po celem svetu. Fox zgodba tako priča o harmoniji ljudi, ki želijo z lepim delati dobro.

Radi ustvarjamo nove in nove izdelke in nove motive, ki vam polepšajo nakupe in to počnemo kar pogosto – prav vsak mesec ustvarimo nekaj novega. Iščeš darilo? Najdeš ga na Foxboutique.si!

Slika fox zgodba

NASLOV POSLOVALNICE V LJUBLJANI:

Reklame Žarn Franci Žarn s.p.,
PE LJUBLJANA
Peruzzijeva 82
1000 Ljubljana

KONTAKT:

tel. št.: 01 430 48 11
info@foxboutique.si

DELOVNI ČAS TRGOVINE:

Zaradi omejitev povezanih s COVID-19 je trenutno naša fizična trgovina zaprta. Vabljeni, da med izdelki pobrskate v naši spletni trgovini!

Kljub zaprtju pa vam omogočamo osebni prevzem izdelkov (ob predhodnem naročilu in plačilu) vsak delovnik med 8. in 16. uro na Peruzzijevi 82 v Ljubljani.

Fox ekipo pa s svojim srčnim pristopom izjemno bogatijo tudi naši partnerji.

Sodelujemo z:

Vabljeni k ogledu njihovih spletnih strani in ponudbe!

Razveseli.me
Logo spletne strani Hiša na kolesih