POGOSTA VPRAŠANJA

1. KAKO NAROČIM SVOJ IZDELEK?

V spletni trgovini poiščete izdelek, ki vam je všeč. Kliknete gumb »dodaj v košarico«, kjer vas bo izdelek čakal, če želite pregledati še ostalo ponudbo. Če ste z nakupom zaključili, kliknete košarico in vpišete svoje podatke ter izberete način dostave. Ko ste preverili zapisane podatke, kliknete gumb »oddaj naročilo«.

Prijava ni obvezna. Prijava omogoča, da shranite vaše podatke, spremljate naročila in zgodovino naročil. Ob prijavi lahko obkljukate, če se želite prijaviti tudi na e-novice. Brez skrbi, vašega e-nabiralnika ne bomo zasuli z neuporabnimi maili. Občasno vas bomo obvestili o aktualnih akcijah, novih izdelkih, morebitnih dogodkih in blog objavah. Vaši podatki so zaščiteni v skladu z zakonom o GDPR.

V spletni trgovini nimamo spodnje ali zgornje omejitve naročila.

Seveda. Možnost originalnega računa izberete v drugem koraku naročila.

Kodo za popust vpišete v postopku naročila v okence, ki je označeno z KODA ZA POPUST. V kolikor koda ne deluje, je akcija že potekla ali pa imamo tehnične težave, za katere se opravičujemo. V tem primeru nas kontaktirajte in popust vam bomo dodali sami.

Popust se obračuna glede na ceno izdelka brez poštnine. Če cena s popustom ne dosega zneska, ki je potreben za brezplačno poštnino, se lahko poštnina zviša. Če poštnine ne želite plačati, v košarico dodajte še eno manjše darilo.

Plačate lahko po povzetju, z nakazilom na TRR ali preko Paypal-a.

Če je bilo vaše naročilo pravilno oddano, boste prejeli potrditveni e-mail. Če ga niste, preverite tudi vsiljeno pošto in promocije. Če maila niste prejeli, nam pišite na info@foxboutique.si.

2. DOSTAVA IN PREVZEM

Dobavni rok je 1-3 delovnih dni. V primeru, da vašega naročila ne bi mogli odposlat v tem roku, vas bomo kontaktirali.

Če naročene izdelke potrebujete takoj, nas prosim kontaktirajte ali napišete v opombe pri naročanju v košarici.

Stroški pošiljanja so odvisni od teže in dimenzij naročenih izdelkov. Sistem bo sam izračunal vašo poštnino.

Cena dostave za izdelke (ali več izdelkov) do 1kg teže, ki se jih lahko pošilja v kuverti je 2,90 €. Cena dostave za izdelke nad 1 kg ali za tiste, ki se pošiljajo v škatli je 4,90€.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete v trgovini Foxboutique na Mestnem trgu 18 v Ljubljani. V košarici morate v drugem koraku izbrati osebni prevzem.

3. VRAČILA, GARANCIJA IN PREKLIC NAROČILA

4. PERSONALIZIRANA DARILA

Za vas bomo z veseljem pripravili izdelek, ki ga bomo oblikovali in natisnili za vas. Več pri vprašanju »Kako naročim izdelek po naročilu?«.

Vedno stremimo k temu, da je vaše personalizirano darilo pripravljeno v roku 24 ur. V kolikor to ne bo mogoče, vas bomo o novem roku obvestili. Če želite darilo po naročilu prejeti po pošti, morate prišteti še dneve, ki so potrebni za dostavo, načeloma je to en dan. Darilo pa lahko prevzamete tudi v naši trgovini Foxboutique na Mestnem trgu 18.

Prosimo vpišite želene podatke v kontaktni obrazec ali nam pošljite vse želje in informacije na info@foxboutique.si

  • Kateri izdelek ste izbrali
  • Število izdelkov
  • Barva, dimenzija oziroma velikost
  • Napis/ilustracijo, izbrano pisavo in željeno pozicijo na izdelku

Če želite, da natisnemo sliko, nam jo pošljite v najvišji možni resoluciji (kakovosti), da bo odtis kar se da lep.

Prosimo vam, da dopišete ali se vam z naročilom mudi.

Katerikoli izdelek v naši spletni trgovini lahko personalizirate po vaših željah pod zavihkom PO NAROČILU. Najprej izberete prazen izdelek, nato naložite fotografijo/grafiko ali pa napiše tekst in izberete pisavo. Ko boste z izdelkom zadovoljni, ga dodajte v košarico. V košarici lahko dodate dodatne opombe/želje v zvezi z naročilom ali pa želeni rok ekspresne dostave. Vsekakor se bodo naši oblikovalci oglasili s povratnim mailom.

V kolikor bi želeli imeti res unikatno grafiko in želite, da jo oblikujemo mi, nam prosim pišite direktno na info@foxboutique.si in se pozanimajte o cenah ter rokih izdelave.

V postopku naročila lahko izberete možnost, da paket dostavimo na drug naslov. To lahko dodatno zapišete tudi pod opombe, ki so vam na voljo v prvem koraku spletnega naročila.

Če želite, lahko dopišete tudi pripis ali voščilo, ki ga želite dodati paketu v prvem koraku v postopku oddaje naročila.

5. O FOX IZDELKIH IN TRGOVINI FOXBOUTIQUE

100% bombaž: vsi bombažni izdelki, ki jih ponujamo, so izdelani iz 100% bombaža.

Trajnostni izdelek: izdelki, ki od pridobivanja surovin, pa vse do proizvodnje in reciklaže, ne predstavlja nevarnosti za okolje. Varuje zdravje ljudi, živali ter naravo.

Pralno v pomivalnem stroju: izdelek je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Pralno v pralnem stroju: izdelek je primeren za pranje v pralnem stroju (upoštevajte priporočeno temperaturo)

Narejeno v Sloveniji: izdelek je izdelan v Sloveniji

Unikaten izdelek: dizajn za izdelek je ustvarjen v Fox ustvarjalnici in ga ne boste našli nikjer drugje.

Po naročilu: izdelek lahko tudi personaliziramo.

Reciklirano: izdelek je izdelan iz recikliranih materialov.

100% certified organic cotton: 100% organski bombaž s certifikatom, ki to dokazuje.

Eu Ecolabel: uradna Evropska oznaka za Greener izdelke. Izdelki s tem znakom imajo razmeroma majhen vpliv na zrak, tla, vodo, porabo naravnih virov in globalno segrevanje. Več si lahko preberete tukaj (povezava na https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/index_en.htm)

Fairtrade cotton: oznaka zagotavlja, da je bombaž certificiran v skladu z mednarodnimi Fairtrade standardi. Več si lahko preberete tukaj (povezava na https://info.fairtrade.net/home.html)

SA8000: Certifikat SA8000 temelji na načelih mednarodnih norm o človekovih pravicah. Več si lahko preberete tukaj (povezava na http://www.sa-intl.org/index.cfm;jsessionid=0D856C3BA165EE0B6648DD9015BBF3AD.cfusion?fuseaction=Page.ViewPage&pageId=1689&CFID=24798847&CFTOKEN=440e9b4dc3f46bca-3C0AB0DC-1C23-C8EB-804A017132021AC9)

Neutral Resposibility: Proizvodnjo Neutral, od koder prihajajo naše majice, poganja obnovljiva energija. Izdelava oblačil Neutral tako prispeva k čistejšemu okolju in se bori poti podnebnim spremembam.

Oeko-Tex: Standard Oeko-Tex zagotavlja, da v tekstilu ni škodljivih snovi. Več si lahko preberete tukaj (povezava na https://www.oeko-tex.com/en/apply-here/standard-100-by-oeko-tex)

GOTS:  Namen tega standarda je zagotoviti, da se tekstil izdeluje z uporabo surovih organskih materialov ter metodami, ki so tako okoljsko, kot družbeno odgovorne. Več si lahko preberete tukaj (povezava na https://www.global-standard.org/)

Imamo. Najdete nas na Mestnem trgu 18, kjer vas pričakujemo s čudovitimi, butičnimi izdelki.

Seveda, v naši spletni trgovini so za vas pripravljeni tudi darilni boni. Iz darilnih bonov v vrednostih 10, 20 in 50€ lahko sestavite poljuben znesek. Zraven prejmete tudi kuverto.

Več o Fox zgobi v zavihku Fox zgodba.

6. OSTALO

Izdelek si lahko na tak način shraniš na seznam želja, ki si ga lahko kadarkoli ogledaš. Za seznam želja ni potrebna prijava.

Seveda. Vaša varnost je naša prioriteta. Več lahko najdete v pravilniku o zasebnosti in splošnih pogojih.

Morebitne zaplete in nesporazume vedno rešujemo v korist vas kupcev. Skrbimo za kakovostne informacije, trudimo se za točnost in ažurnost podatkov.

NE NAJDEŠ ODGOVORA NA VPRAŠANJE? PIŠI NAM NA INFO@FOXBOUTIQUE.SI ALI POKLIČI NA (01) 430 48 12.

ZAKAJ IZBRATI FOXBOUTIQUE DARILO?