Vodiči za darila

Vodič za naj darila #2

naj darila #2

Najbolj premišljena darila za tvoje bližnje so tista, ki spominjajo na njihove interese, hobije in talente.  V tokratnem zapisu predstavljamo vodič za darila, ki bodo primerna za knjižne molje, popotnike, ljubitelje kuhanja in peke ter glasbenike. Bi lahko svoje najdražje umestil/-a v eno od teh kategorij?

Za knjižne molje

Vsak pozna nekoga, ki se lahko za ure in ure zabubi v svoj fantazijski svet. Naj darila zanj pa niso nujno le knjige. Podari mu prikupno skodelico ali vrečo z napisom, ali pa ga preseneti s svinčnikom, za katerega smo navdih poiskali pri knjižnih uspešnicah J. K. Rowling. Saj veš, katerih!

Za glasbenike

Umetnikom na črno-belih tipkah, virtuozom na strunah ali tolkalistom bodo najbolj všeč izdelki, ki na zabaven način prikažejo njihov vsakdan. Naj darilo za glasbene navdušence najdeš v spodnjih vrsticah.

Za ljubitelje kuhanja in peke

Kaj podariti nekomu, ki svoj prosti čas rad preživlja v kuhinji? Seveda – kuhinjske pripomočke in dekoracijo! Izbiraj med mehkimi Fox predpasniki s hudomušnimi kuharskimi napisi in lesenimi izdelki, ki bodo privabili nasmeh na obraz.

Za popotnike

“Wanderlust” je tista želja po novih dogodivščinah, ki jo ljubitelji potovanj v teh časih še posebej občutijo. Pomagaj jim prebroditi ta čas sanjaje o novih poteh s prikupnimi Fox darilci.

Tako, spoznal/a si nekaj novih idej za darila, ki bodo razveselila navdušene popotnike, kuhinjske mojstre, glasbenike in ljubitelje knjižnih uspešnic. Imajo morda tvoji bližnji drugačne hobije in interese? Pokukaj v prejšnji zapis, kjer razkrivamo popolna darila za:

  • Umetnike
  • Ljubitelje rastlin
  • Netflix navdušence
  • Kavoholike in
  • Ljubitelje živali.

Prav vse motive najdeš na različnih izdelkih in v različnih barvah, zato le pokukaj na našo stran, da najdeš kombinacijo, ki ti najbolj ustreza. Pomagaš si lahko tudi s ključnimi besedami, ki jih vpišeš v naš brskalnik!

Upamo, da smo ti s tem zapisom pričarali malce navdiha za obdarovanje. Sicer pa – saj veš, da lahko pri nas naročiš tudi personalizirane izdelke, kajne? Piši nam na info@foxboutique.si, da skupaj ustvarimo čudovito darilo po meri.

Se beremo kmalu!

Pusti komentar